Domestic Slut

Cel mai bun sendviş cu ciuperci

Posted in Fast, Vegan, Vegetarian by Highway on Iulie 22, 2009

broadway-market

Pe Broadway Market in fiecare sambata strada se inchide traficului si o serie de tarabe misto se intrec sa ofere un altceva fata de magazinele deschise tot restul saptamanii. Branzeturi de ferma, englezesti si italiene, mezeluri dupa retete traditionale, paine coapta la vatra din faina neagra cu masline, placinte facute in casa, comercianti mici cu afaceri in familie, produse organice, sucuri de soc, de mere si rubarba… Iar atmosfera e geniala, cu un aer boem, alternativ, fete pe biciclete si tati cool purtandu-si copilul in ham de panza.

Una dintre tarabele noaste preferate este cea a vanzatorului de ciuperci. Gasim acolo soiuri rare si cel mai grozav este ca ii putem vedea pregatind niste sendvişuri grozave. Tipul le amesteca in tigaie in fata noastra cu patrunjel si ulei de masline si cand sunt calite destul ia doua felii de paine neagra, pune stratul gros de ciuperci pe o felie, rade deasupra pecorino, mai stropeste cu un pic de ulei si preseaza cealalta felie deasupra apoi taie sendvisul in doua si il serveste pe un carton.

Voila! Nu va spun cum este…

broadway-market_02

broadway-market_03

Anunțuri
Tagged with: ,

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aici,dana said, on Iulie 22, 2009 at 3:04 pm

    mones, gata!! totul pana la ciuperci:) acum chiar trebuie sa merg sa mananc ceva!!!

  2. ioana said, on Iulie 24, 2009 at 1:33 am

    mama.. dupa asta si mie imi da gura apa..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: